Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
8. novembra 2023 o 18:23
Čas čítania 0:38

Slovák záhadne zmizol ešte v septembri. Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Má vytetované tri lebky a postavu z filmu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Odišiel a nikomu nepovedal kam. Nezvestný Pavol už dva mesiace o sebe nepodal svojim blízkym žiadnu správu.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom Pavlovi Balintovi z obce Hermanovce nad Topľou vo Vranovskom okrese. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že 37-ročný muž je nezvestný od polovice septembra.

Odišiel na neznáme miesto, pričom od toho času o sebe nepodal svojim blízkym žiadnu správu. Jeho pobyt odvtedy nie je známy. „Vykonanými previerkami sa nezvestného muža doposiaľ nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa s tým, že je vysoký približne 183 centimetrov, strednej postavy, má modré oči a hnedé vlasy.

Naposledy mal na sebe oblečené krátke čierne tričko, čierne rifle a tenisky sivej farby. Na ľavom lýtku má vytetovanú neznámu postavu, pravdepodobne z filmu, na ľavej lopatke má vytetované nezistené znaky a na pravom ramene má vytetované tri lebky.


Akékoľvek poznatky o nezvestnom mužovi môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou, na telefónnom čísle 0961 863 373, respektíve na linku 158. „Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky Policajného zboru,“ uzavrela Ligdayová.

nezvestný muž
nezvestný muž Zdroj: TASR/KR PZ v Prešove
Domov
Zdieľať
Diskusia