Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR Aneta Gospičová
9. novembra 2023, 14:02
Čas čítania 0:45

Obľúbené lyžiarske stredisko oznámilo skorší začiatok sezóny. Pripravilo tiež viaceré výhodné ponuky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Malinô Brdo otvorí lyžiarsku sezónu v decembri.

Prípravy prímestského lyžiarskeho strediska Malinô Brdo na zimnú sezónu sú v plnom prúde. Lyžiari sa môžu tešiť na skoršie otvorenie strediska a na lyžovačku so sezónnym skipasom. Spustenie zimnej sezóny je naplánované na 22. decembra. 2023.


Už teraz si môžu lyžiari zakúpiť sezónne skipasy, ktoré sú online v predpredaji so zľavou viac ako 20 % a s ďalšími benefitmi, ako napríklad 10 % zľavy v gastre či 30 % zľava na servis lyží.

V predaji je tiež zvýhodnená sezónka pre seniorov nad 70 rokov alebo skialpová sezónka. „Skialpinistická sezónka je novinka. Už pred rokom bol o tento produkt značný záujem, takže teraz sme ho posunuli do predpredaja za zvýhodnené ceny cez e-shop,“ povedala marketingová šéfka skiparku Marianna Luka.


Riaditeľ strediska Milan Rezník vysvetlil, akými spôsobmi maximalizujú efektivitu technického zasnežovania. „V týchto dňoch sa intenzívne venujeme posilneniu zasnežovacieho systému, aby mohol ,fičať‘ na maximálne povolený výkon. Našou snahou je zvýšiť výkon umelého zasnežovania, pričom osobitná pozornosť je venovaná častiam, ktoré sú už aj vzhľadom na svoj vek v horšom stave. Celé úsilie smeruje k tomu, aby náš skipark bol porovnateľný s konkurenciu a bol schopný vyrábať technický sneh hneď po príchode prvých mrazov,“ spresnil Rezník.

Malinô Brdo.
Malinô Brdo. Zdroj: Wikipedia/Branork
Domov
Zdieľať
Diskusia