Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. novembra 2023, 19:27
Čas čítania 0:40

Ikea spúšťa novú službu. Objednaný nábytok si vyzdvihneš jednoduchšie než kedykoľvek predtým

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výdajné boxy sú bezkontaktné a dostupné 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Škandinávsky reťazec Ikea prichádza s novinkou Klikni a vyzdvihni, pri ktorej stačí tovar len objednať a vyzdvihnúť si ho v obchodnom dome alebo na výdajnom mieste. Výdajné boxy sú bezkontaktné a dostupné 24 hodín denne 7 dní v týždni. 

„Keď bude vaša objednávka pripravená na vyzdvihnutie, dostanete SMS s kódom PIN, ktorý zadáte na obrazovke umiestnenej na výdajnom boxe. Po zadaní kódu PIN sa automaticky otvoria dvierka boxu, kde sa nachádza vaša objednávka. Ak sa vaša objednávka nezmestí do jedného boxu, rozdelíme ju a umiestnime do viacerých boxov, alebo bude pripravená na vyzdvihnutie v obchodnom dome,“ uvádzajú na webe.

Na vyzdvihnutie objednávky má zákazník tri dni od zvoleného dátumu. Vo výdajných boxoch nemožno vyzdvihnúť napríklad živé rastliny, výrobky zo sortimentu Ikea Food, vybrané položky a metrážové látky.

Cena služby sa začína na sume 12 €, no výsledný poplatok závisí od veľkosti a hmotnosti objednávky. Pre členov Ikea Family a Ikea for Business sa cena služby začína na sume 10​ €. Maximálna hmotnosť a veľkosť balíka je bez obmedzenia.

ikea
Zdroj: Unsplash/Ueun Song
Domov
Zdieľať
Diskusia