Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
22. novembra 2023, 13:25
Čas čítania 0:40

Obchodný reťazec začal u našich susedov ponúkať novú zľavu. Na Slovensku platí už dlhšie, mnohí o nej však nevedia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V susedných Čechách platí iba od 20. novembra.

Potravinový reťazec Lidl začal ponúkať svojim zákazníkom nový druh zľavy. Pokiaľ čakajú v rade viac ako päť minút a nie sú otvorené všetky pokladne, z nákupu im odpočítajú 50 Kč (približne dve eurá). Akcia u nich platí od 20. 11. 2023, informujú na webe

„Zľavu je možné uplatniť na práve uskutočnený nákup v konečnej hodnote nad 50 Kč pred jeho zaplatením. Na neskoršie uplatnenie zľavy sa nebude brať ohľad. Akcia platí od 20. 11. 2023 do odvolania. Do hodnoty nákupu sa nezapočítavajú darčekové karty, tlačoviny, alkohol (víno, liehoviny, pivo) a tabakové výrobky,“ píšu. 

Nárok na zľavu majú aj Slováci

Mnohí zákazníci na Slovensku nevedia, že táto zľava platí aj u nás. Zákazníci majú nárok na poukážku v hodnote jedno euro, pokiaľ v rade čakajú dlhšie ako päť minút. „Poukážku v hodnote 1 € si pýtajte od zamestnanca pri pokladnici. Poukážku je možné uplatniť na nákup s minimálnou cenou 1,01 € a nie je možné ju uplatniť na nákup novín, časopisov, tabakových výrobkov, darčekových kariet,“ informujú na oficiálnej stránke Lidla.

Anketa:
Vedel si o tejto zľave?
Áno, vedel som.
Nie, nevedel som.
Áno, vedel som.
23 %
391 Hlasov
Nie, nevedel som.
77 %
1320 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia