Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
27. novembra 2023 o 20:43
Čas čítania 0:32

Obľúbená slovenská mliekareň definitívne končí. Ich jogurty Slováci zbožňovali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mliekareň Kopanice Selce dnešným dňom oznámila koniec.

Mliekareň Kopanice Selce dnes na sociálnej sieti oznámila, že ukončuje činnosť. Podľa portálu bbonline.sk mala spoločnosť už niekoľko rokov stratu a každý rok nižšie tržby. 

„Milí naši zákazníci, chceme Vám všetkým poďakovať za Vašu priazeň a vernosť. Vieme, že pre väčšinu z Vás boli naše výrobky tie naj a o to viac nás mrzí, že Vám musíme oznámiť nie pre nás potešujúcu správu. Dnešným dňom 27. 11. 2023 končí Mliekareň Kopanice Selce,“ uvádza mliekareň v príspevku na sociálnej sieti.

27. novembra 2023 o 11:37 Čas čítania 0:47 Banka môže dôchodcom zablokovať účet, na ktorý im chodí penzia. Na toto si treba dať pozor Banka môže dôchodcom zablokovať účet, na ktorý im chodí penzia. Na toto si treba dať pozor

O príčine ukončenia spoločnosť neinformuje. „Ďakujeme všetkým a veríme, že na naše výrobky budete spomínať,“ dodali.

V komentároch pod príspevkom sa s firmou rozlúčilo množstvo verných zákazníkov. Tí si okrem iného pochvaľovali najmä jogurty, ktoré im budú chýbať. „Vždy keď som doma v BB, kupujem ich. Mrzí ma to veľmi. Na vašom čokoládovom jogurte vyrástla moja generácia,“ napísala Lenka.

Domov
Zdieľať
Diskusia