Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
6. decembra 2023 o 11:22
Čas čítania 0:37

AKTUÁLNE: Policajti zo školy odviedli študenta. Zásah nesúvisí s výhražnými e-mailami, informuje polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za vyhrážkami môže byť celá skupina páchateľov.

AKTUALIZOVANÉ: Napriek informáciám tvnoviny.sk polícia poprela, že by mal zásah na škole akýkoľvek súvis s výhražnými e-mailami. „Policajti Okresného riaditeľstvo PZ v Senci aktuálne preverujú podozrenie z možného protiprávneho konania jedného zo študentov strednej školy v Bernolákove. V tejto súvislosti informujeme, že táto udalosť nemá súvis s výhražnými správami smerovanými školám na Slovensku,“ napísali policajti na Facebook.

Nižšie uvádzame  text v pôvodnom znení.

Polícia dnes 6. decembra zasahovala na Strednej odbornej škole v Bernolákove. Podľa informácií tvnoviny.sk z vyučovania odvliekli jedného študenta. Zásah môže údajne súvisieť s výhražnými e-mailami. Chlapec tvrdí, že ide o omyl.

Neznámy páchateľ sa 5. decembra viacerým školám na Slovensku vyhrážal, že pokiaľ nedostane peniaze, vyberie si spôsob, akým na školu zaútočí, a povraždí čo najviac ľudí. V e-maile písal, že má niekoľko automatických zbraní a výbušniny vlastnej výroby, ktoré údajne umiestnil v škole.

Polícia v súvislosti s vyhrážkami školám prijala bezpečnostné opatrenia. Prípad vyšetruje Národná kriminálna agentúra ako obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia