Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. decembra 2023 o 15:13
Čas čítania 0:24

AKTUÁLNE: Páchateľovi, ktorý sa vyhrážal bombovým útokom na stredných školách, hrozí doživotie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia naďalej pátra po jeho totožnosti.

Polícia neustále zisťuje totožnosť páchateľa, ktorý sa vyhrážal bombovým útokom na viacerých stredných školách po celom Slovensku. Neznámemu páchateľovi hrozí doživotný trest vo väzení. 

„V prípade dokázania viny v danej veci pri aktuálnej kvalifikácii vyšetrovaného skutku hrozí páchateľovi uloženie trestu odňatia slobody vo výške dvadsať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie,“ píše ministerstvo vnútra v tlačovej správe.

Doposiaľ nezistený páchateľ sa na sociálnej sieti vyhrážal, že v stredu 6. decembra odpáli výbušniny, ktoré majú byť umiestnené v bližšie nešpecifikovaných školách. Viacero škôl zostalo 6. decembra zatvorených. Prípad vyšetruje Národná kriminálna agentúra ako obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.

Domov
Zdieľať
Diskusia