Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
12. decembra 2023, 13:39
Čas čítania 0:26

Školáci vyvolali obrovskú bitku. Riaditeľka skončila so zlomenou rukou, záchranári v nemeckej škole ošetrili skoro 50 ľudí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V škole v Berlíne sa strhla bitka medzi žiakmi.

Takmer 50 ľudí museli ošetriť záchranári po hromadnej bitke medzi žiakmi na jednej z berlínskych škôl. Riaditeľka školy, ktorá sa snažila situáciu upokojiť, skončila so zlomenou rukou. V utorok to uviedla miestna polícia. 

Bitka v škole v berlínskej štvrti Neukölln sa strhla v pondelok okolo 10.30 h. Prvotne medzi piatimi mladíkmi vo veku 14 a 15 rokov, uviedla polícia. Konflikt podľa nej vypukol z banálnych dôvodov a nesúvisel s aktuálnym politickým napätím. Pri pokuse o upokojenie situácie boli okrem riaditeľky napadnutí aj ďalší učitelia a policajti.

Polícia dodala, že niektorí žiaci údajne počas hromadnej bitky použili paprikový sprej alebo podobnú dráždivú látku, na čo doplatilo celkovo 49 detí a učiteľov.

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Facebook/Polizei Berlin
Späť
Zdieľať
Diskusia