Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
21. decembra 2023, 10:58
Čas čítania 0:26

AKTUÁLNE: Štefan Hamran nechce kandidovať za prezidenta. Toto je dôvod

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Štefan Hamran uviedol, že o kandidatúre nie je presvedčený.

Bývalý policajný prezident Štefan Hamran nebude kandidovať na post prezidenta Slovenskej republiky, uviedol pre SME. „Nie som presvedčený o svojej prezidentskej kandidatúre, preto kandidovať nejdem. Zvažujem niekoľko alternatív a politika je na poslednom mieste,“ povedal Hamran.

Bývalý policajný prezident tak vyvrátil špekulácie. Podľa Denníka N si nedávno registroval vlastnú webovú doménu. „To mi odporučili tí ľudia, ktorí sa na mňa obrátili, že to je to prvé, čo treba urobiť, aby sa s tým potom zbytočne neobchodovalo,“ vysvetlil Hamran situáciu.

„Rodina si veľmi nepraje, aby som nejako experimentoval vo verejnom živote,“ uviedol a naznačil, že sa pravdepodobne stiahne z verejného života. V rozhovore informuje, že mu viacero politických strán ponúklo miesto na kandidátke.

Bývalý policajný prezident Štefan Hamran.
Bývalý policajný prezident Štefan Hamran. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia