Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. januára 2024 o 18:01
Čas čítania 0:30

Na východe Slovenska našli mŕtvu ženu. Pri nehybnom tele stálo vystrašené 19-mesačné dieťa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia vyšetruje prípad, ktorý sa stal v obci Husák na východe Slovenska.

Príslušníci polície našli v nedeľu večer (7. januára) v obci Husák, ktorá sa nachádza v okrese Sobrance, nehybné telo 42-ročnej ženy. Pri mŕtvom tele matky stálo jej 19-mesačné dieťa. Susedia si nič nezvyčajné nevšimli a ženu naposledy videli vo štvrtok (4. januára), informujú o tom noviny.sk.

Polícia prišla na podnet brata zosnulej, ktorému sestra nedvíhala telefón. Aby sa dostali do domu, museli rozbiť okno v spálni. „Zistili, že v interiéri rodinného domu sa nachádza telo osoby ženského pohlavia bez známok života,“ uvádza polícia. Vystrašenú dcéru obete previezli do nemocnice v Michalovciach.

Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu na zistenie presnej príčiny smrti. „Vzhľadom na citlivosť prípadu však bližšie ani podrobnejšie informácie poskytovať nebudeme,“ dodali policajti. Žena mala partnera, no o dieťa sa starala sama.

Obec Husák.
Obec Husák. Zdroj: Google maps
Domov
Zdieľať
Diskusia