Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
17. januára 2024, 20:54
Čas čítania 0:30

VIDEO: Ak sa my Slovania spojíme, zo západnej Európy urobíme trávnik, povedal Radačovský v europarlamente

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vyhlásil to počas svojho prejavu o situácii na fronte.

Europoslanec Miroslav Radačovský (SNS) vo svojom prejave vyhlásil, že ak Západ neprestane vojensky pomáhať Ukrajine, tak sa Slovania spoja a urobia vraj zo západnej Európy trávnik.

„Prestaňme posielať zbrane na Ukrajinu a prestaňme podporovať zabíjanie Slovanov. Pretože ak neprestanete, môže sa stať, že my Slovania sa spojíme, brat s bratom, a ja verím, že sa raz spojíme a zo západnej Európy urobíme trávnik. Od Tatier, Šumavy až po La Manche,“ vyhlásil Radačovský v europarlamente.

TV Markíza Radačovského s jeho výrokom konfrontovala. Europoslanec však tvrdil, že je vytrhnutý z kontextu. Stranícki kolegovia z SNS sa od prejavu Radačovského dištancujú. „Toto trošku pán Radačovský prehnal. Zle to podal, ale obsah naplnil účel, ktorý chcel vyjadriť,“ myslí si Rudolf Huliak. Roman Michelko z SNS označil jeho vyjadrenie za „dosť nešťastné“.

Domov
Zdieľať
Diskusia