Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
24. januára 2024, 16:30
Čas čítania 0:28

Populárna sieť drogérií prichádza s novinkou. Zákazníkom ušetrí čas a dlhé státie v radoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Viaceré predajne drogérie DM budú mať dostupnú službu Scan & Go.

Sieť drogérií DM prichádza s novinkou. Na Slovensku plánuje spustiť službu Scan & Go. Zákazníci si tak budú môcť nákup naskenovať počas nakupovania a následne ho len zaplatia pri pokladni bez toto, aby ho museli vykladať na pás, informuje Živé.sk.

„Službu Scan & Go prostredníctvom Mojej dm-App, vďaka ktorej umožníme zákazníkovi počas nákupu vkladať tovar rovno do tašky a zaplatiť ho pri pokladnici, plánujeme spustiť vo vybraných DM filiálkach v priebehu leta 2024,“ povedala pre portál marketingová manažérka DM Nicol Noseková. Predajne, kde spustia novú službu, zatiaľ nie sú známe.

Proces nákupu sa tak zrýchli. Pracovníci drogérie môžu nákup zákazníka preveriť a vyzvať ho, aby ho vyložil. Pri využívaní novej služby je potrebná registrácia v aplikácii Moja dm. 

dm drogéria
Zdroj: eurovea.sk
Späť
Zdieľať
Diskusia