Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
7. februára 2024, 11:04
Čas čítania 0:30

V jednom z bratislavských nákupných centier čoskoro pribudnú nové predajne. Tešiť sa môžeš aj na poľský reťazec

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchodné centrum otvorili len v novembri minulého roku a postupne zapĺňa prázdne priestory novými predajňami.

Počas februára pribudne v bratislavskom obchodnom centre Tehelko poľský obchod Galaxy Home a lekáreň Apotheka, píše kryptomagazin.

Galaxy Home je poľská obchodná sieť predajní, ktoré zákazníkom ponúkajú zmiešaný tovar. Momentálne sa Galaxy Home nachádza na Slovensku len v Poprade a Spišskej Novej Vsi, a tak pôjde o prvú prevádzku na západe Slovenska.

7. februára 2024, 12:39 Čas čítania 0:24 Na Slovenku končí 29 prevádzok známeho potravinového reťazca. Toto sú dátumy a lokality, ktorých sa zatváranie týka Na Slovenku končí 29 prevádzok známeho potravinového reťazca. Toto sú dátumy a lokality, ktorých sa zatváranie týka

Obchody postupne zapĺňajú prázdne priestory 

Tehelko je otvorené od novembra 2023 a nachádza sa v komplexe Národného futbalového štadióna v Bratislave. Priestory obchodného centra ešte nie sú plne obsadené.

Zatiaľ sa v nákupnom centre nachádza napríklad športová predajňa Najšport či Coop Jednota s najmodernejším vybavením. Ďalej Tehelko poskytuje zákazníkom aj služby v oblasti krásy a zdravia, v priestoroch sa nachádza Beauty Palace či fitnescentrum 77 Next Level Fitness. Vo „foodcourte“ nájdu návštevníci reštaurácie Fresh BBQ a Dimsum Time.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia