Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
20. februára 2024, 19:26
Čas čítania 0:33

Polícia vyšetruje sériu krádeží v Bratislavskom kraji, zlodeji sa zamerali na lukratívny majetok. V ktorých častiach vyčíňali?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchatelia kradli hlavne šperky.

Policajti Bratislavského kraja riešili posledné dni (17. až 19. február) viacero vlámaní do bytov či rodinných domov, v ktorých zlodeji nakradli veci za 27 218 eur.

Na Studenohorskej ulici, ktorá sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Lamač, policajti objasňujú dve krádeže. Páchatelia si vybrali za cieľ dva byty v rovnakom bytovom dome, no na inom poschodí. Z oboch bytov vzali šperky. Policajti riešia tiež prípad na Rezedovej ulici, ktorá sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Aj v tomto prípade páchateľ znova kradol šperky.

Na tie sa zlodej zameral aj v meste Stupava. „Dom, do ktorého mal neznámy páchateľ namierené, bol prázdny niekoľko dní,“ dodala polícia v príspevku s tým, že zlodej sa dostal dnu cez balkónové dvere.

Polícia apeluje na občanov, aby si všímali podozrivých ľudí v okolí svojich príbytkov a uprednostnili lepšie zabezpečenie rodinných domov a bytov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia