Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
26. februára 2024 o 14:54
Čas čítania 0:31

Vandali na Kysuciach poškodzujú verejný majetok. Ničia informačné tabule a vypaľujú trávu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obyvatelia by si priali na verejných priestranstvách kamery.

Na Kysuciach evidujú problémy s vandalizmom. Obyvatelia sa už dlhodobo sťažujú na vandalov, ktorí poškodzujú informačné tabule a podpaľujú trávnatý porast. Mesto Krásno nad Kysucou zdieľalo na Facebooku niekoľko fotografií, ktoré rozhnevali komentujúcich. 

„Veľmi smutný pohľad. Ničiť prácu iných a mať z toho ešte radosť. Pozdravujeme tých, ktorí sa na tejto spúšti podieľali,“ napísalo mesto k fotografiám. 

Komentujúci tvrdia, že vandali sú roztrúsení po celom regióne a nie iba pri Krásne nad Kysucou. Mnoho z nich sa dožaduje kamier, ktoré by situáciu monitorovali, pretože už je podľa viacerých neúnosná.

„Išiel som včera na bike s deťmi. Boli sme zhrození, čo dokážu ľudia napáchať. Nič si nevážia. Nech ten, čo to spravil, zablúdi niekde v horách a nájde len rozlámanú značku. Potom nech je hrdina a nech si uvedomuje, čo robí,“ napísal pod príspevok Lukáš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia