Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
13. marca 2024, 9:32
Čas čítania 0:59

VIDEO: Mladík chcel „nenápadne“ ukradnúť drahé tenisky. Strčil si ich pod mikinu a predavačke povedal bizarnú výhovorku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V streetwearovom obchode Garage Popup Store chceli opäť kradnúť.

V streetwearovom obchode Garage Popup Store v bratislavskom nákupnom centre Aupark chcela dvojica mladých ľudí ukradnúť značkové tenisky. Predavačka ich však prichytila priamo pri čine a prevádzka následne zverejnila video z krádeže na Instagrame.

Chlapec a dievča, ktorí sa tvárili, že len nakupujú, chceli zobrať pár tenisiek. Tie si mladý muž strčil pod mikinu. Predavačka však zlodeja konfrontovala rovno pri pokladnici.

Spočiatku sa tváril, že o ničom nevie, no keď mu povedala, že ho videla na kamere, mladík tenisky spod mikiny vybral. „Prepáčte, dal som si Xanax. Asi som nafetovaný,“ ospravedlnil sa predavačke.

Ku krádeži sa pre Refresher vyjadrila manažérka Auparku Veronika Košická: „Incident sa odohral včera, t. j. v utorok 12. marca, okolo obeda. Predavačka páchateľov prichytila priamo pri čine, krádeži tak zabránila a nevznikla žiadna škoda. Keďže sa incident odohral priamo v nájomnej jednotke, všetky úkony a náležitosti spojené s nahlasovaním incidentu si rieši nájomca sám. Podľa našich informácií políciu kontaktovali. Štandardne všetky podobné incidenty rieši na mieste naša stála bezpečnostná služba, v prípade potreby aj vždy v spolupráci s políciou.“

Nie je to prvýkrát

V obchode kradli zlodeji aj v minulosti. V decembri 2023 polícia zverejnila video, na ktorom zlodejka ukradla niekoľko kusov oblečenia v hodnote 2 109 eur.

24. apríla 2024, 15:00 Čas čítania 3:05 Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy

Za pop-upom stojí moderátor a hypeman Osťo spoločne s organizátorom hiphopových udalostí Máriom Bihárym. Krstným otcom obchodu je člen rapovej skupiny DMS Separ, ktorého značka Hood Hero sa tu predáva tiež. Okrem neho tu má oblečenie aj Dara Rolins, Dalyb, Majk Spirit a mnoho ďalších významných interpretov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GARAGE•POP•UP• (@garage_popup_)

Domov
Zdieľať
Diskusia