Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
14. marca 2024, 18:53
Čas čítania 0:38

Dve slovenské banky upozorňujú na rozsiahle odstávky. Vypnú bankomaty a mnohí zákazníci nezaplatia kartou ani cez internet

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jedna z bánk upozorňuje svojich klientov, aby sa na odstávku pripravili napríklad aj výberom hotovosti.

Slovenská sporiteľňa aj Československá obchodná banka známa pod skratkou ČSOB hlásia v najbližších dňoch odstávky niektorých svojich služieb.

Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa na svojom webe informuje, že počas víkendov 15. až 16. marca a 22. až 23. marca čakajú zákazníkov viaceré odstávky služieb v nočných hodinách. Bankomaty budú nedostupné a debetné karty budú fungovať v obmedzenom režime. Banka svojich klientov upozorňuje, aby sa na odstávku pripravili napríklad výberom hotovosti.

Ďalšia služba, ktorá počas spomenutých časov nebude dostupná, je linka klientskeho centra. Zmeny sa týkajú aj kamenných pobočiek banky. Pobočky v nákupných centrách, ktoré sú počas víkendu otvorené, v sobotu 16. a 23. marca otvorí banka až od 11.00 h.

Zoznam výpadkov služieb Slovenskej sporiteľne: 

Zoznam výpadkov služieb.
Zoznam výpadkov služieb. Zdroj: Slovenská sporiteľňa
Zoznam výpadkov služieb.
Zoznam výpadkov služieb. Zdroj: Slovenská sporiteľňa
Zoznam výpadkov služieb.
Zoznam výpadkov služieb. Zdroj: Slovenská sporiteľňa

ČSOB

Československá obchodná banka informuje svojich klientov, že v sobotu 16. marca v čase od 0.01 do 21.00 h dôjde pre plánovanú prevádzkovú odstávku k celkovému obmedzeniu nasledujúcich služieb: Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking a ČSOB API (PSD2). Banka uvádza, že odstávka je nevyhnutná pre ďalšie skvalitňovanie služieb. 

Späť
Zdieľať
Diskusia