Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
18. marca 2024, 18:36
Čas čítania 0:42

Ryanair od júna spustí novú leteckú linku. Košice spojí s obľúbenou dovolenkovou destináciou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ryanair spustí leteckú linku Košice – Zadar od 2. júna.

Novú leteckú linku medzi Košicami a chorvátskym Zadarom spustí spoločnosť Ryanair od 2. júna. Spojenie v letnom letovom poriadku potrvá do konca septembra a bude dva dni v týždni, a to v stredu a nedeľu. Let bude trvať približne 90 minút, informovali v pondelok predstavitelia leteckého dopravcu a košického letiska.

„Ako najväčšia letecká spoločnosť v Európe Ryanair s radosťou oslavuje míľnik pol milióna prepravených pasažierov v Košiciach uvedením nášho letného letového poriadku, ktorý ponúka letecké spojenia s mestami Dublin, Londýn, Liverpool, Praha a našu najnovšiu destináciu – slnečný Zadar,“ uviedla Alicja Golebiowska, manažérka Ryanairu pre strednú a východnú Európu a Pobaltie. Spoločnosť je na košickom letisku najsilnejším leteckým prepravcom.

Letisko v metropole východného Slovenska dosiahlo vlani s počtom viac ako 625-tisíc cestujúcich historicky rekordný počet vybavených pasažierov. „Počas prvých dvoch mesiacov roka 2024 sme na letisku Košice vybavili takmer 64-tisíc cestujúcich, čo je medziročný nárast o 11 percent. Veríme, že aj nadchádzajúca letná sezóna bude veľmi silná a že aj na konci tohto roka budeme môcť oslavovať nejaké zaujímavé číslo,“ skonštatoval manažér letiska pre rozvoj obchodu a marketing Juraj Toth.

ryanair
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia