Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
23. marca 2024, 17:06
Čas čítania 0:34

Banskobystrická nemocnica ponúka stredoškolákom prácu. Láka ich na plat aj bezplatné ubytovanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nemocnica s projektom Leto v Rooseveltke začala už vlani. Medzi študentmi SZŠ mal úspech.

Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici opäť volá študentov stredných zdravotníckych škôl (SZŠ), aby k nim prišli počas letných prázdnin pracovať. Okrem toho, že si zarobia, získajú aj pracovné skúsenosti.

„Poďte si zarobiť, zbierať skvelé pracovné skúsenosti a cennú prax do vášho budúceho povolania,“ láka študentov na svojom webe nemocnica. Pri práci na plný úväzok ponúkajú základný plat 820 € plus príplatky.

Nemocnica študentov láka na bezplatné ubytovanie, plat aj cenné skúsenosti

„Študentov prijmeme na leto ako pomocných pracovníkov v zdravotníctve na plný alebo čiastočný pracovný úväzok. Budú pomáhať na vybraných oddeleniach počas dovolenkového obdobia, čím doplnia chýbajúci pomocný personál,“ uviedla nemocnica na sociálnej sieti s tým, že ponúkajú ubytovanie zadarmo.

S projektom Leto v Rooseveltke začala nemocnica už vlani, medzi študentmi SZŠ mal úspech. Najviac ich prišlo zo Strednej zdravotníckej školy v Lučenci. Nemocnica sa preto rozhodla v projekte pokračovať aj počas tohtoročných letných prázdnin.

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.
Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici. Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domov
Zdieľať
Diskusia