Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová TASR
1. apríla 2024, 16:21
Čas čítania 0:27

AKTUÁLNE: V Poľsku vyčíňa silný vietor. Popadané stromy už zabili piatich ľudí, z toho dve deti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počet obetí pribúda.

Silný vietor v Tatrách láme stromy, v Poľsku už hlásia 5 mŕtvych. Pri Zakopanom strom zavalil 9-ročného chlapca aj 23-ročnú vodičku auta. V meste Rabka-Zdrój strom spadol na dvoch dospelých a 6-ročné dieťa, informuje poľský portál Gorál info.

Miestne úrady vydali výstrahu pred nebezpečným vetrom s rýchlosťou najmenej 100 km/h a uzavreli vysokohorské chodníky v Tatranskom národnom parku.

1. apríla 2024, 13:05 Čas čítania 0:31 MAPA: Na Slovensku hrozí orkán. Silný vietor zasiahne niekoľko oblastí MAPA: Na Slovensku hrozí orkán. Silný vietor zasiahne niekoľko oblastí

Výstrahy pred vetrom platia aj na Slovensku 

Výstraha prvého stupňa pred vetrom v pondelok pribudla pre okresy Ilava, Považská Bystrica, Púchov a pre takmer celý Žilinský kraj. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe.

SHMÚ upozornil, že výstraha tretieho stupňa pred vetrom na horách naďalej platí v okresoch Brezno, Poprad, Liptovský Mikuláš a Tvrdošín.

Domov
Zdieľať
Diskusia