Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
2. apríla 2024, 15:04
Čas čítania 0:32

Pellegrini klamal o dôvode, pre ktorý nediskutoval s Ivanom Korčokom. Nebol v regiónoch, ale v Bratislave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Peter Pellegrini odmietol ďalšiu diskusiu. Ako dôvod uviedol stretnutie s voličmi v regiónoch, čo však nebola pravda.

Peter Pellegrini odmietol diskusiu v Rádiu Expres, kde sa mal stretnúť s prezidentským kandidátom Ivanom Korčokom. Na sociálnej sieti vysvetlil, že sa vraj bude „nachádzať v regióne“.

Denníku SME sa však predsedu parlamentu Pellegriniho podarilo odfotografovať na Miletičovej ulici pred kanceláriou jeho sestry, približne 4 kilometre od budovy Rádia Expres. Fotografia vznikla 5 minút po skončení relácie. Pellegrini tak o dôvodoch svojej neúčasti v diskusii preukázateľne klamal.

„Peter Pellegrini má dnes plný pracovný program vrátane dlhodobo naplánovaného stretnutia v Novom Meste nad Váhom so stovkami svojich podporovateľov. Kvôli svojmu programu preto s dostatočným časovým predstihom odmietol pozvanie do Rádia Expres,“ povedala pre SME hovorkyňa Patrícia Medveď Macíková.

K situácii sa vyjadril aj predseda Demokratov Jaroslav Naď, ktorého strana zaslala médiám tlačovú správu. „Peter Pellegrini je chronický klamár, ktorý bez lží a faloše nevie ani ráno vstať z postele.“

Pellegrini
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia