Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Nina Miščíová
2. apríla 2024, 20:39
Čas čítania 0:28

„Nechcem byť prezident influencerov ani hercov,“ tvrdil Pellegrini. V kampani však stvárňujú jeho voličov práve herci

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegrini si najal „voličov“, stvárňujú ich herci.

Peter Pellegrini zverejnil minulý mesiac kampaňové video s názvom Slovensko potrebuje prezidenta ľudí. Avšak osoby, ktoré v ňom vystupujú, nie sú minimálne v troch prípadoch jeho skutoční podporovatelia, ale herci, informuje Denník N.

Do kampane sa dostali cez agentúru. Hercov, ktorí stvárňujú voličov v kampani Petra Pellegriniho, vyberal on sám spolu s režisérom. Agentúra pritom komparzistov upozornila, aby sa s médiami nerozprávali. Komparzistov, ktorí účinkujú v kampani, môžu ľudia poznať z rôznych slovenských seriálov. Za účinkovanie a fotografie dostali približne 280 €.

Peter Pellegrini pritom minulý týždeň paradoxne vyhlásil, že „nechce byť prezident influencerov ani hercov“. Poukazoval vtedy na to, že kandidáta Ivana Korčoka podporili aj známi umelci. Komparzistov však v kampani Korčok podľa svojho hovorcu Petra Kölesa nevyužíval.

2. apríla 2024, 16:41 Čas čítania 0:27 Matovič ukázal údajnú „Pellegriniho vilu“. Písaná je na poslanca strany Hlas-SD Matovič ukázal údajnú  „Pellegriniho vilu“. Písaná je na poslanca strany Hlas-SD
Domov
Zdieľať
Diskusia