Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
10. apríla 2024, 20:07
Čas čítania 0:53

Peter Bárdy zverejnil staršie fotky Fica s Rytmusom. Raper na novinára zareagoval a poslal mu odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spor medzi Rytmusom a Aktualitami pokračuje.

Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy na Instagrame zdieľal fotografie z roku 2011, na ktorých je Rytmus spolu s Robertom Ficom. Rytmus na jeho príspevok zareagoval a zverejnil fotografiu, na ktorej je s prezidentkou Zuzanou Čaputovou, a Bárdymu poslal odkaz. 

„Kľudne ak budeš mať chuť byť pomstychtivý alebo budeš chcieť využiť dvojaký meter, tak môžeš využiť túto fotku na manipuláciu,“ odkázal raper novinárovi.

10. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 5:09 Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR)
9. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 3:27 Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca?
7. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 4:48 FEJK NUTELLA TEST: Ktorá známa značka skončila posledná a chutila ako staré orechy a ktorá roztrhala vianočku? FEJK NUTELLA TEST: Ktorá známa značka skončila posledná a chutila ako staré orechy a ktorá roztrhala vianočku?

Rytmus tvrdí, že fotografie s Ficom vznikli na krste albumu speváčky Tiny. „Prosím, viete vytiahnuť aj fotky Paľa Haberu z kampane Vladimíra Mečiara, ktorý tento rok podporil pána Korčoka, keď už sa vyťahujú fotky z histórie?“ pýta sa raper. 

Bárdy sa zastal svojho kolegu z Aktualít

Šéfredaktor Bárdy zdieľal fotky Rytmusa s Ficom na Facebooku po tom, čo raper zverejnil číslo novinára Mateja Príbelského z portálu Aktuality.sk a svojich sledujúcich vyzval, aby novinárovi napísali. Následne sa za tento krok Rytmus ospravedlnil.

10. apríla 2024, 15:47 Čas čítania 0:36 Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov

Bárdy sa svojho kolegu zastal. Novinár Príbelský tvrdí, že Rytmus zo seba robí obeť šikanovania, a pritom naňho poslal viac ako 700-tisíc ľudí len preto, že mu položil relevantné otázky.

Spor vznikol po tom, ako Rytmus tesne pred voľbami verejne podporil Petra Pellegriniho. Aktuality zistili, že pár dní pred voľbami bol na úrade vlády. Novinár Príbelský sa Rytmusa pýtal na detaily, čo tam robil. Raper tvrdí, že sa rozprávali o podpore „rómskych projektov a projektov o slobode slova“.

rytmusrytmusrytmus
Zobraziť galériu
(3)

 

Domov
Zdieľať
Diskusia