Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
13. apríla 2024, 19:49
Čas čítania 0:26

Neznámy muž pri Bratislave obťažoval maloleté dievčatá. Pristavil sa na bicykli a správal sa k nim veľmi nevhodne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia objasňuje oznámenie o nevhodnom správaní muža k maloletým dievčatám.

Seneckí policajti objasňujú oznámenie o podozrení z protiprávneho konania neznámeho muža. Ten sa mal v obci Most pri Bratislave nevhodne správať pri rozhovore s maloletými dievčatami. 

Neznámy muž je vo veku 30 až 35 rokov, približne 180 centimetrov vysoký, oblečenú mal tmavú mikinu, krátke tmavé nohavice a na očiach slnečné okuliare. Pri dievčatách sa mal pristaviť na bicykli, nadviazať rozhovor, počas ktorého sa mal správať mimoriadne nevhodne a poburujúco, pričom po krátkej chvíli z miesta odišiel.

Polícia sa obracia najmä na rodičov detí, aby im pripomenuli byť mimoriadne obozretné a opatrné pri komunikácii s neznámymi osobami. Rovnako pripomína, že včasným oznámením na polícii sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenie skutku.

Domov
Zdieľať
Diskusia