Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
14. apríla 2024, 15:08
Čas čítania 0:41

V relácii Na telo po bojkote ministrov diskutovali namiesto politikov Banáš a Kňažko. Vláde poslali jasný odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prvej časti relácie sa s moderátorom rozprával len predseda KDH Milan Majerský, pretože minister práce Erik Tomáš odmietol prísť.

V jednej z najsledovanejších diskusných slovenských politických relácií Na telo s Michalom Kovačičom dnes nediskutovali vládni politici, ale aktuálni predstavitelia kultúrnej obce Jozef Banáš a Milan Kňažko. Aj keď zastávajú názorovo opačné politické spektrá, vládnucim politikom jednotne odkazujú, že by tam mali sedieť namiesto nich.

V prvej časti relácie sa s moderátorom rozprával len predseda KDH Milan Majerský, pretože minister práce Erik Tomáš (Hlas) odmietol do diskusie prísť. Majerský dostal na svoje odpovede rovnaký čas, ako keby mal oponenta, a tak sa čas relácie skrátil o polovicu.

V druhej časti relácie preto debatovali práve Banáš a Kňažko. „My tu nemáme sedieť, majú tu sedieť politici,“ povedal Kňažko. „Toto nebol dobrý ťah, že nechodia politici do debát,“ dal za pravdu svojmu oponentovi Banáš, ktorý väčšinou názorovo súhlasí s krokmi vlády Roberta Fica. 

Bojkot vládnej koalície 

Vládna koalícia sa v závere týždňa dohodla na tom, že ministri nebudú chodiť do diskusnej relácie Na telo. Predsedovia SNS, Smeru-SD a Hlasu-SD sa dohodli na tom, že do debát, ktoré moderuje Kovačič, zatiaľ nebudú posielať iba členov vlády. 

kňažko, banáš
Zdroj: Na telo
Domov
Zdieľať
Diskusia