Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. apríla 2024, 11:35
Čas čítania 0:28

Obrovská tragédia v Komárne: na trávniku skolabovala iba 17-ročná futbalistka. Do niekoľkých dní v nemocnici zomrela

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S futbalistkou sa rozlúčil tím aj stredná škola.

Na futbalovom zápase medzi KFC Komárno a Dunajskou Stredou v utorok 23. apríla skolabovala iba 17-ročná hráčka. Napriek okamžitej resuscitácii po niekoľkých dňoch v nemocnici zomrela, informoval Nový Čas.

„Drahá Lili! S ťažkým srdcom a so slzami v očiach sa s tebou lúčime. Spomienku na Teba si navždy uchováme a žialime spolu s Tvojou rodinou! Srdce KFC bije pre teba dnes, zajtra a navždy! Lilin dres s číslom 11 bude vyradený z používania, preto ho v budúcnosti nebude môcť nosiť žiadny hráč vo farbách nášho klubu,“ napísal futbalový tím.

Úprimnú sústrasť jej vyjadrilo aj maďarské Gymnázium Hansa Selyeho, ktoré navštevovala. „Chceli by sme vyjadriť úprimnú sústrasť rodine, smútiť spolu s ňou a zachovať Lilinu pamiatku,“ napísali na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia