Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Anna Vondráková
30. apríla 2024, 10:05
Čas čítania 0:41

RegioJet otvoril v Česku najluxusnejší lounge. Bude ponúkať kávu aj zmrzlinu zadarmo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
RegioJet otvoril v Česku najluxusnejší lounge. Bude ponúkať kávu aj zmrzlinu zadarmo

RegioJet v pondelok predstavil nové priestory na hlavnej stanici v Prahe, chce zvýšiť komfort cestujúcich.

RegioJet otvoril na hlavnej železničnej stanici v Prahe nový prémiový salónik. Ide o jedinečný priestor, v ktorom si cestujúci budú môcť oddýchnuť.

Do priestoru sa zmestí až 104 osôb, ktoré môžu využiť kreslá alebo sedacie boxy pre väčšie súkromie. K dispozícii sú bezplatné toalety, vysokorýchlostný internet, sieť elektrických zásuviek, klimatizácia, denná tlač, nápojový lístok a kávovary.

Novinkou pre cestujúcich je samoobslužný zmrzlinovač na výrobu zmrzliny zadarmo. Centrom salónika je aj klavírne krídlo Essex.

Hlavnými dizajnérmi projektu sú Patrik Kotas a Jan Brožek. „Veríme, že cestujúci znovu objavia čaro železnice prostredníctvom tohto kultúrneho a emocionálneho zážitku, ktorý im nový salónik poskytne,“ uviedli. „Nový salónik odráža našu ambíciu poskytovať služby v najvyššej možnej kvalite,“ povedal Radim Jančura, zakladateľ a majiteľ spoločnosti RegioJet.

Lounge sa nachádza v odjazdovej hale, zaisťuje tak pomerne pokojné prostredie. „Kombinácia a prepojenie tvarov a materiálov charakteristických pre žlté vozne, svetelný dizajn a klavírne melódie spoluvytvárajú jedinečnú atmosféru,“ dodali hlavní dizajnéri salónika.

Späť
Zdieľať
Diskusia