Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
28. mája 2024 o 11:45
Čas čítania 0:28

Superlacné obchody Action aj Kik budú mať zrejme silnú konkurenciu. Ponúkať bude aj produkty známych značiek za znížené ceny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Príde aj k nám?

Na slovenský a český trh pravdepodobne mieri konkurencia pre superlacné obchodné reťazce, akými sú Action či Kik. Svoje predajne zrejme otvorí aj Dealz, informujú Aktuality.

Medzinárodná diskontná sieť predajní Dealz podniká kroky, ktoré naznačujú vstup siete na slovenský i český trh. Na svoje produkty v poľských predajniach pridáva opisy v slovenčine aj v češtine. Okrem Poľska má Dealz otvorené svoje predajne aj vo Veľkej Británii. Tam je medzi ľuďmi veľmi populárny a poznajú ho pod značkou Poundland. 

Dealz je známy širokým sortimentom produktov za nízke ceny. Súčasťou sú aj produkty známych značiek, ktoré reťazec ponúka za nižšie ceny než v drogériách či potravinách. Zákazníkom ponúka potraviny, nápoje, kozmetiku, výrobky do domácnosti, hračky, sezónny tovar, CD, knihy aj dekorácie.

Anketa:
Nakupuješ v Kiku a Actione?
Iba v Kiku.
Len v Actione.
Nakupujem v obidvoch obchodoch.
Nie, ani v jednom.
Iba v Kiku.
11 %
57 Hlasov
Len v Actione.
23 %
119 Hlasov
Nakupujem v obidvoch obchodoch.
42 %
216 Hlasov
Nie, ani v jednom.
23 %
117 Hlasov
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: desdemiatalaya.com
Domov
Zdieľať
Diskusia