Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
28. mája 2024 o 20:22
Čas čítania 0:52

TA3 má náhradu za Dírera, reláciu bude moderovať Branislav Král. Zakladal stranu, ktorú prevzal Harabin

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: TA3 už našla náhradu za moderátora Richarda Dírera.

  • Politickú reláciu V politike z dielne TA3 bude moderovať bývalý hovorca ministra za HZDS Branislav Král, upozorňuje O médiách.com.
  • Král odmoderoval reláciu už túto nedeľu a na obrazovkách sa bude objavovať pravidelne.
  • Jeho prvými hosťami boli poslanec Marián Viskupič z SaS a ministerka hospodárstva Denisa Saková z Hlasu.

Prečo je to dôležité: Slovenská verejnosť sa posledné mesiace zaoberá odchodom výrazných moderátorských tvárí. TV JOJ opustila Jana Krescanko Dibáková, TA3 Rastislav Iliev aj Richard Dírer a z Na telo po sporoch s vedením odchádza Michal Kovačič.

Citát: „Hoci v tejto chvíli netuším, čo budem robiť, v dvoch veciach mám jasno: 1. aby sme predišli konšpiráciám, nemám namierené do politiky, 2. v tejto chvíli síce médiá opúšťam, no nezávislosť, sloboda médií a slova zostanú navždy pre mňa kľúčovou hodnotou, na ktorej som trval a ktorú som mohol po celý čas V politike vyznávať,“ napísal Richard Dírer na sociálne siete pri oznámení odchodu.

Širší kontext: Richard Dírer minulý týždeň skončil s moderovaním diskusie V politike. Jeho rolu prevzal Branislav Král. V minulosti bol redaktorom Markízy. Počas prvej vlády Roberta Fica (2006) sa stal poradcom a hovorcom ministra pôdohospodárstva Miroslava Jureňu (HZDS). V roku 2011 založil stranu Dnes, ktorá sa v roku 2019 premenovala na stranu Vlasť. Tú viedol do volieb Štefan Harabin.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

22. mája 2024 o 16:16 Čas čítania 0:40 Richard Dírer končí v TA3. Vylúčil, že by mal v pláne odísť do politiky Richard Dírer končí v TA3. Vylúčil, že by mal v pláne odísť do politiky
28. mája 2024 o 14:15 Čas čítania 0:39 Tisíce ľudí podpísali petíciu za zachovanie Na telo. Markízu žiadajú, aby nepodliehala tlakom politikov Tisíce ľudí podpísali petíciu za zachovanie Na telo. Markízu žiadajú, aby nepodliehala tlakom politikov
28. mája 2024 o 10:57 Čas čítania 0:58 Kaliňák o Kovačičovi: Cez pirátsky výstup si lieči nezhody so zamestnávateľom, z osobného problému vyrába celospoločenský Kaliňák o Kovačičovi: Cez pirátsky výstup si lieči nezhody so zamestnávateľom, z osobného problému vyrába celospoločenský
Anketa:
Si spokojný s náhradou za Richarda Dírera?
Áno, Branislav Král sa mi pozdáva viac.
Nie, bude mi chýbať Richard Dírer.
Ťažko povedať, uvidíme.
Áno, Branislav Král sa mi pozdáva viac.
26 %
70 Hlasov
Nie, bude mi chýbať Richard Dírer.
60 %
162 Hlasov
Ťažko povedať, uvidíme.
15 %
40 Hlasov
BRANISLAV KRAL, TA3
Zdroj: TA3
Domov
Zdieľať
Diskusia