Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
3. júna 2024 o 20:03
Čas čítania 0:36

Ani Robert Kaliňák nevie, kedy dá Fico verejné vyjadrenie. O premiéra sa starajú lekári z bratislavskej nemocnice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Premiér sa naďalej lieči, aby sa dostal opäť do normálneho života.

  • Premiér Robert Fico (Smer-SD) naďalej podstupuje rehabilitačné a rekonvalescenčné terapie, informuje vicepremiér Robert Kaliňák (Smer-SD).
  • Aktuálne nevedel odhadnúť, či premiér plánuje v blízkom čase verejné vyjadrenie.
  • O predsedu vlády sa starajú lekári z bratislavskej Nemocnice svätého Michala.

Prečo je to dôležité: Po pokuse o atentát na Roberta Fica sa spoločnosť ocitla v neistote. Verejnosť by mala byť preto primeraným spôsobom informovaná o zdravotnom stave premiéra.

Citát: „Sám musí cítiť už dostatočnú energiu na to, aby sa rozhodol nejaké vyjadrenie urobiť,“ poznamenal Kaliňák. 

Širší kontext: Premiéra 15. mája po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej vážne postrelil 71-ročný muž. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby. 

Premiérovi Robertovi Ficovi potrvá niekoľko mesiacov, kým bude môcť po atentáte opäť naplno vykonávať svoju funkciu. Robert Fico na chôdzu využíva francúzske barly. Keďže mu útočník prestrelil tenké črevo na piatich miestach, musí si dávať pozor na stravu.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

2. júna 2024 o 13:23 Čas čítania 0:24 Šutaj Eštok nepovedal, kedy budú známe výsledky vyšetrovania útoku na premiéra. Gröhlinga obvinil zo šírenia dezinformácií Šutaj Eštok nepovedal, kedy budú známe výsledky vyšetrovania útoku na premiéra. Gröhlinga obvinil zo šírenia dezinformácií
2. júna 2024 o 12:03 Čas čítania 0:39 Strelec z Handlovej poslal svojej manželke list. Píše, že sú k nemu dobrí, ale že pociťuje aj zdravotné problémy Strelec z Handlovej poslal svojej manželke list. Píše, že sú k nemu dobrí, ale že pociťuje aj zdravotné problémy
31. mája 2024 o 18:22 Čas čítania 0:43 Ficov plnohodnotný návrat do funkcie nepríde ešte dlhé mesiace: Blanár hovoril o premiérovom stave na rokovaní v Prahe Ficov plnohodnotný návrat do funkcie nepríde ešte dlhé mesiace: Blanár hovoril o premiérovom stave na rokovaní v Prahe
Fico
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia