Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. júna 2024 o 9:56
Čas čítania 0:45

Robert Fico bol veľmi príjemný pacient, tvrdí jeho lekár. Prezradil, ako je možné, že sa zotavil tak rýchlo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Premiér Fico sa podľa lekára neopustil, ale chcel bojovať.

  • Lekár, ktorý sa staral o Roberta Fica, v rozhovore pre Postoj povedal, že jeho život na dva týždne prestal fungovať. K premiérovi však vraj pristupoval ako k bežnému pacientovi.
  • Ďalej tvrdí, že sa Fico napriek vážnym zraneniam zotavil tak rýchlo, lebo mal chuť bojovať.
  • Premiér bol vraj podľa lekára príjemný pacient. „Takých príjemných pacientov máme málo,“ povedal.

Prečo je to dôležité: O zdravotnom stave Roberta Fica sa na internete začali šíriť rôzne konšpirácie. Lekár v rozhovore prezradil, čo ovplyvnilo, že sa premiér zotavil tak rýchlo, a prečo ho mohli poslať do domácej liečby. 

Citát: „Treba povedať, že dosť zavážilo aj to, akú má pacient muskulatúru, ako sám chcel, ako o seba bojoval. Pre samotné prežívanie pacienta je vždy veľmi dôležité, či on sám chce,“ tvrdí lekár.

Širší kontext: Premiéra 15. mája po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej vážne postrelil 71-ročný muž. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby. Premiér mal päťkrát prestrelené tenké črevo. Má narušené pohybové ústrojenstvo a tráviaci trakt. Fica z Handlovej previezli vrtuľníkom do Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Aktuálne sa zotavuje vo svojom byte.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

14. júna 2024 o 17:30 Čas čítania 5:08 Agent SIS, štátny prevrat či Sorosov človek. Konšpirácie o atentáte na premiéra Fica sa šírili aj na TikToku Agent SIS, štátny prevrat či Sorosov človek. Konšpirácie o atentáte na premiéra Fica sa šírili aj na TikToku
14. júna 2024 o 9:52 Čas čítania 0:42 Premiér Fico sa nezúčastní na sobotňajšej inaugurácii Pellegriniho. Má však pre neho odkaz  Premiér Fico sa nezúčastní na sobotňajšej inaugurácii Pellegriniho. Má však pre neho odkaz
12. júna 2024 o 20:20 Čas čítania 1:38 Opozícia kritizuje lex atentát. Matovič hovorí o odmene pre Fica za rozkradnutie štátu Opozícia kritizuje lex atentát. Matovič hovorí o odmene pre Fica za rozkradnutie štátu
Domov
Zdieľať
Diskusia