Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
18. júna 2024 o 11:14
Čas čítania 0:37

Štát predáva superlacnú sanitku za pár stoviek. Kúpiť si ju môže ktokoľvek

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Štát predáva sanitný automobil značky Volkswagen.

  • Ministerstvo financií zverejnilo na webe výhodnú ponuku na kúpu vozidla.
  • Štát sa rozhodol predať sanitný automobil Volkswagen Transporter. Konkrétne ide o nemocničné vozidlo Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach. 
  • Vozidlo môžeš kúpiť za minimálnu cenu, ktorá sa začína na sume 604 eur. Auto si však môže odkúpiť záujemca s najvyššou ponúknutou cenou. 

Prečo je to dôležité: Ponuka začínajúca sa na sume 604 eur môže byť atraktívnou ponukou pre záujemcov, ktorí hľadajú ekonomicky výhodnú možnosť nákupu vozidla, ktoré už nebude využívané na pôvodné účely.

Citát: „Záujem o ponúkaný majetok štátu možno prejaviť len písomnou žiadosťou včas doručenou správcovi,“ informuje ministerstvo.

Širší kontext: Ministerstvo informuje, že vozidlo má najazdených 207 131 km. Podľa informácií má platnú STK a emisnú kontrolu do 20. 6. 2024. Cenovú ponuku treba zaslať v riadne zalepenej obálke s nápisom Auto „NEOTVÁRAŤ!“ do 4. júla.

Správca bude v zmluve od kupujúceho okrem ceny požadovať preplatenie nákladov spojených s vypracovaním znaleckého posudku vo výške 155 eur. 

Anketa:
Zaujala ťa ponuka? 
Áno, idem do toho!
Ešte musím pouvažovať.
Takéto vozidlo by som si nekúpil.
Áno, idem do toho!
57 %
Ešte musím pouvažovať.
13 %
Takéto vozidlo by som si nekúpil.
30 %
majetok statu
Zdroj: ropk.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia