Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. júla 2024 o 10:56
Čas čítania 0:44

Paci Pac sa vyjadrilo k zrušeniu vystúpenia na politickom podujatí. Starosta obce zo Smeru ich chce žalovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Členovia Paci Pac tvrdia, že sú apolitickí a odmietajú podporovať akúkoľvek stranu.

  • Detská hudobná skupina Paci Pac odmietla odohrať koncert v Starej Bystrici. Duo až z plagátov zistilo, že akcia je pod záštitou predsedu vlády Roberta Fica.
  • Starosta za Smer-SD Ján Podmanický ich chce teraz žalovať. Tvrdí, že hudobníci boli o podmienkach informovaní, čo oni odmietajú, informujú tvnoviny.sk.
  • Skupina Paci Pac tvrdí, že chce byť apolitická a chce sa vyhnúť účasti na politicky organizovaných podujatiach.  

Prečo je to zaujímavé: Starosta Ján Podmanický tvrdí, že kapela o tom, kto podujatie organizuje, vedela. Skupina však tvrdí, že sa o tom dozvedela až po tom, čo uvidela plagát podujatia.

Citát: „Po dôkladnom zvážení sme sa rozhodli, že sa na podujatí nezúčastníme. Naše rozhodnutie je založené na našej snahe byť apolitickí a vyhnúť sa účasti na podujatiach, ktoré sú vyslovene organizované pod záštitou politickej strany, prípadne úradujúcej vlády,“ napísala hudobná skupina na Instagrame. 

Širší kontext: Duo Paci Paci sa poďakovalo za to, že im ponúkli na podujatí zahrať. Hudobníci zároveň dodali, že ich rozhodnutie nijako neodráža ich postoj k samotnému podujatiu či obci. „Sme presvedčení, že podujatie bude úspešné, a prajeme Vám veľa šťastia a mnoho spokojných návštevníkov,“ dodali v príspevku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PaciPac (@paci_pac)

Domov
Zdieľať
Diskusia