Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
8. júla 2024 o 13:06
Čas čítania 0:49

V Trnave otvoria ďalšiu predajňu superlacného obchodu. Drvivú väčšinu tovaru v ňom nakúpiš za jedno euro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: V trnavskom OC MAX otvoria predajňu reťazca Tedi.

  • Diskontný reťazec Tedi, ktorý sa u Slovákov teší veľkej obľube, bude mať v Trnave ďalšiu prevádzku. Tá pribudne v OC MAX.
  • Nová predajňa otvorí svoje brány zákazníkom už 11. júla o 9.00 h.
  • V predajni, ktorá sa rozprestiera na ploche takmer 1000 m², nájdu zákazníci široký sortiment.

Prečo je to dôležité: Nová predajňa prinesie nové pracovné miesta, čím prispeje k zníženiu nezamestnanosti v regióne a k hospodárskemu rastu Trnavy.

Citát: „Sme radi, že môžeme zoznam prevádzok v nákupnom centre rozšíriť o ďalšiu, medzi Trnavčanmi obľúbenú a vyhľadávanú značku. Nová prevádzka nielen spestrí nákupný zážitok a rozšíri nákupné možnosti, ale aj sprístupní zákazníkom pestrú paletu produktov za prijateľné ceny,“ hovorí Martin Pelech, Center Manager OC MAX Trnava.

Širší kontext: Reťazec, ktorý ponúka viac ako 4000 druhov tovarov, je známy tým, že drvivá väčšina produktov nepresahuje sumu jedno euro. 

Nemecký predajca v 15 krajinách prevádzkuje viac ako 3 200 predajní. Okrem Nemecka a Slovenska má svoje filiálky v Rakúsku, Poľsku, Českej republike, Maďarsku, Rumunsku či Bulharsku, ale aj v Slovinsku, Chorvátsku, Taliansku, Španielsku, Portugalsku, vo Francúzsku či v Belgicku.

Reťazec Tedi vstúpil na Slovensko v roku 2013. Doteraz tu otvoril už 78 prevádzok a chce pokračovať aj v ďalšej expanzii.

Prečítaj si aj tieto články:

5. júna 2024 o 9:30 Čas čítania 3:52 Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný? Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný?
23. mája 2024 o 8:33 Čas čítania 0:30 Na Slovensku spúšťa prevádzky ďalší e-shop s potravinami. Nakúpiš zatiaľ iba v niektorých regiónoch Na Slovensku spúšťa prevádzky ďalší e-shop s potravinami. Nakúpiš zatiaľ iba v niektorých regiónoch
30. apríla 2024 o 7:43 Čas čítania 0:43 KOMPLETNÝ ZOZNAM: Nenakupuj na týchto e-shopoch. Napodobňujú iné značky, okradnú ťa a nedostaneš žiadny tovar KOMPLETNÝ ZOZNAM: Nenakupuj na týchto e-shopoch. Napodobňujú iné značky, okradnú ťa a nedostaneš žiadny tovar
TEDi.
TEDi. Zdroj: TEDi
Domov
Zdieľať
Diskusia