Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
11. júla 2024 o 11:15
Čas čítania 0:52

„Zatvárame, všetko musí preč,“ upozornil známy reťazec na Slovensku. Teraz ho bude riešiť inšpekcia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okay elektro v zavádzajúcej kampani vytváralo dojem, že na trhu definitívne končí.

  • Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) sa bude zaoberať prípadom zavádzajúcej kampane, ktorú spustil predajca elektroniky Okay elektro, informujú TV Noviny.

  • SOI v súčasnosti ešte neeviduje podania spotrebiteľov, ktoré by sa týkali marketingovej kampane Okay elektra.

Prečo je to dôležité: Odborné preverenie zavádzajúcej kampane chráni spotrebiteľov pred nekalými obchodnými praktikami a posilňuje dôveru v inštitúcie, ktoré dohliadajú na trh.

Citát: „Išlo o marketingovú kampaň, ktorú realizujeme už viac ako 10 rokov. Doposiaľ sme ju robili len na lokálnej úrovni, teraz po prvý raz na republikovej úrovni. To, že z názvu akcie ,Zatvárame – všetko musí preč, 4. 7. o 20:00‘ niekto vydedukoval, že naše predajne už znova neotvoríme, nebudeme komentovať,“ uviedol marketingový riaditeľ spoločnosti Okay elektro Jan Vyletěl.

Širší kontext: Spoločnosť Okay spustila zavádzajúcu kampaň, v ktorej sa na prvý dojem mohlo zdať, že predajca elektroniky na trhu definitívne končí. Na webe informoval, že všetky predajne zatvorí 4. júla vo večerných hodinách. V podmienkach následne vysvetľuje, že ide o kampaň, v ktorej zákazníkom ponúka zľavnený tovar. Cieľom kampane bolo pravdepodobne nalákať zákazníkov do predajní a e-shopov. 

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

„Zatvárame – všetko musí preč! Vybav si domov novou elegantnou sedačkou, pohodlnou posteľou alebo modernými spotrebičmi. Sklady máme obmedzené a tovar rýchlo mizne, preto na nič nečakaj!“ písala spoločnosť Okay na svojom webe. 

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si aj tieto články: 

24. júna 2024 o 17:10 Čas čítania 0:38 Známa sieť predajní elektroniky spustila zavádzajúcu kampaň. Na prvý pohľad sa môže zdať, že na trhu končí Známa sieť predajní elektroniky spustila zavádzajúcu kampaň. Na prvý pohľad sa môže zdať, že na trhu končí
29. januára 2024 o 15:31 Čas čítania 0:31 Známy slovenský e-shop končí. Zákazníkom radí, ako po novom riešiť reklamácie Známy slovenský e-shop končí. Zákazníkom radí, ako po novom riešiť reklamácie
5. júna 2024 o 14:48 Čas čítania 0:24 Známy predajca kuchýň Oresi na Slovensku končí. Dostanú zákazníci objednávky? Známy predajca kuchýň Oresi na Slovensku končí. Dostanú zákazníci objednávky?
Domov
Zdieľať
Diskusia