Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. júla 2024 o 12:46
Čas čítania 0:24

V dedine pri Čadci zrazilo nákladné vozidlo chlapca. Previezli ho do nemocnice, šoférovi zadržali vodičský preukaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nákladné vozidlo vo Svrčinovci zrazilo chlapca, ten skončil v nemocnici.

Vážna dopravná nehoda sa vo štvrtok ráno stala v obci Svrčinovec v okrese Čadca. Ako informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková, z presne nezistených príčin tu došlo k stretu nákladného motorového vozidla a maloletého chlapca.

„Chlapec utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz do nemocnice. Tridsaťšesťročný vodič nákladného vozidla sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz,“ uviedla Šefčíková.

Doplnila, že na miesto nehody privolali znalca z odboru cestnej dopravy. „Vec si na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci. Ďalšie okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia