Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová TASR
20. augusta 2024 o 16:02
Čas čítania 0:15

Ministerstvo kultúry ruší ďalšiu inštitúciu. Jej úlohou bola príprava analýz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ministerstvo kultúry ruší Inštitút kultúrnej politiky.

Inštitút kultúrnej politiky (IKP) Ministerstva kultúry (MK) SR na konci augusta končí. Zrušenie analytického oddelenia k 1. septembru. Dôvodom sú reorganizačné zmeny súvisiace s konsolidáciou verejných financií.

Inštitút kultúrnej politiky poskytuje analytické služby vedeniu ministerstva. Predkladá analýzy na rôzne témy kultúrnej politiky a neustále komunikuje s kultúrnymi inštitúciami pri mapovaní a vyhodnocovaní ich potrieb a zámerov, opísalo Ministerstvo kultúry na svojom webe.

Správu aktualizujeme.

20. augusta 2024 o 14:12 Čas čítania 0:46 Pred ministerstvom kultúry sa chystá netradičný protest. Účastníkov čaká trojhodinová párty, sety odohrajú domáci DJi Pred ministerstvom kultúry sa chystá netradičný protest. Účastníkov čaká trojhodinová párty, sety odohrajú domáci DJi
Domov
Zdieľať
Diskusia