Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. augusta 2024 o 14:00
Čas čítania 1:01

Muž, ktorý chcel „odstrániť a odpáliť“ Čaputovú, Hegera a Naďa, spáchal len priestupok. Podľa Naďa ide o dvojaký meter

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda Demokratov Jaroslav Naď kritizuje rozhodnutie polície.

  • Polícia rozhodla, že muž, ktorý sa vyhrážal Zuzane Čaputovej, Jaroslavovi Naďovi a Eduardovi Hegerovi, že ich „odstráni a odpáli“, spáchal iba priestupok. Prípad bude riešiť okresný úrad v priestupkovom konaní.
  • Podľa Naďa ide o dvojaký meter. V príspevku píše, že polícia koná pri vyhrážkach na koalíciu inak ako pri opozícii.
  • Ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka a generálneho prokurátora Maroša Žilinku vyzýva, aby sa držali svojich vyhlásení a tiež zákonov. Tie by nemali rozlišovať, či ide o koaličného alebo opozičného politika.

Prečo je to dôležité: Rozhodnutie polície, že ide len o priestupok, vyvoláva otázky o tom, či sú verejní činitelia dostatočne chránení a či je spravodlivosť vykonávaná rovnakým spôsobom pre všetkých.

Citát:„Pán minister Šutaj Eštok (Hlas), spomeňte si na svoje slová, ako ste sa zadúšali, že polícia sa nebude prizerať priamym vyhrážkam smrťou na sociálnych sieťach. Hovorili ste, že je to neprípustné a spoločensky nebezpečné. Boli to opäť prázdne silácke reči, alebo ste zabudli verejnosti povedať, že polícii dávate príkaz takpovediac pritvrdiť len v tom prípade, že sa niekto vyhráža koalícii?“ píše Naď.

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

Širší kontext: Pred niekoľkými týždňami odsúdili v superrýchlom konaní za pár dní na tri mesiace nepodmienečne Ivana Č., ktorý pred Rooseveltovou nemocnicou, kde ležal zranený premiér, verejne vykrikoval slová podporujúce a schvaľujúce atentát na neho.

Prečítaj si aj tieto články:

21. augusta 2024 o 6:40 Čas čítania 0:36 Danko chce zvolávať vlástné koaličné protesty. Opozícia podľa neho výzvami na odvolanie zastrašuje Šimkovičovú Danko chce zvolávať vlástné koaličné protesty. Opozícia podľa neho výzvami na odvolanie zastrašuje Šimkovičovú
20. augusta 2024 o 14:40 Čas čítania 0:43 Po návšteve Kuffu v múzeu vycenzurovali expozíciu, ktorá zobrazovala uctievanie pohanského božstva. Obeť nahradili obilninami Po návšteve Kuffu v múzeu vycenzurovali expozíciu, ktorá zobrazovala uctievanie pohanského božstva. Obeť nahradili obilninami
20. augusta 2024 o 14:01 Čas čítania 0:50 Z internetovej domény stvr.sk je študentský blog. Autor chce pridávať recenzie na rôzny hardvér a softvér Z internetovej domény stvr.sk je študentský blog. Autor chce pridávať recenzie na rôzny hardvér a softvér

Domov
Zdieľať
Diskusia