Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. augusta 2024 o 12:57
Čas čítania 0:36

FOTO: Známý český magazín zverejnil na titulke Šimkovičovú s plochou Zemou. Píše o normalizácii a fašizácii slovenskej politiky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Český denník Reflex tvrdí, že na Slovensku sa deje barbarský prevrat.

  • Český týždenník Reflex zverejnil na sociálnych sieťach titulnú obálku najnovšieho vydania časopisu. Je na nej zobrazená ministerka kultúry Marina Šimkovičová a maketa plochej Zeme.
  • Reflex píše, že témou najnovšieho čísla je slovenská kultúrna revolúcia - Konšpirátori, falšovatelia histórie, proruskí fanatici aj ministerka (ne)kultúry.
  • Týždenník píše o novej normalizácii na Slovensku a o tom, ako rýchlo Slováci začali s orbanizáciou a fašizáciou politiky.

Citát: „Kam vlastne Slovensko smeruje? Chce byť súčasťou Západu, alebo ich niekto ťahá na Východ? Podľa vyjadrenia premiéra Fica alebo ministerky kultúry Šimkovičovej by niektorí okamžite odpovedali, že na Východ. Dostupné informácie však ukazujú niečo iné,“ pýta sa Reflex.

Širší kontext: Český Reflex už v minulosti dal na titulnú stránku denníka slovenských politikov. V apríli 2024 po prezidentských voľbách zverejnil fotografiu Petra Pellegriniho, ktorý v taškách drží peniaze aj erotické hračky.

V marci 2024 zase zverejnil premiéra Roberta Fica v tradičných ruských svadobných šatách a označili ho za „slovenskú predajnú nevestu“.

Domov
Zdieľať
Diskusia