Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
10. septembra 2024 o 18:21
Čas čítania 0:42

Polícia pátra po skupine maloletých dievčat, ktoré spoločne odišli na neznáme miesto. Majú 12 až 13 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade akýchkoľvek informácií o pohybe a pobyte nezvestných osôb kontaktuj políciu.

Polícia v Topoľčanoch vyhlásila pátranie po troch nezvestných dievčatách. Maloleté osoby odišli spoločne na doposiaľ neznáme miesto a do dnešnej doby nepodali o sebe žiadnu správu.

Polícia pátra po dvanásťročnej Aishe Czuczorovej, ktorá má chudú postavu, hnedé oči a čierne dlhé vlasy. Naposledy mala oblečený dlhý čierny sveter, zelené tričko, čierne nohavice a biele tenisky. Aisha je vysoká 136 cm a má 38 kg.

Pátranie vyhlásili aj po trinásťročnej Seherezádé Kováčovej, ktorá má chudú postavu, hnedé oči a tmavé hnedé dlhé vlasy. Naposledy mala oblečenú dlhú čiernu mikinu s kapucňou, čierne dlhé rifle a čierne tenisky. Seherezádá je vysoká 147 cm a má 47 kg.

Nezvestná je aj dvanásťročná Barbara Kováčová, ktorá má chudú postavu, hnedé oči a tmavé hnedé dlhé vlasy. Barbara je vysoká 137 cm a má 29 kg. Naposledy mala oblečenú čiernu koženú bundu s bielym golierom, čierne dlhé rifle a čierne tenisky.

„Akékoľvek informácie k pohybu a pobytu nezvestných osôb je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj, alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ píše polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia