Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
dnes 20. septembra 2024 o 16:27
Čas čítania 0:44

Musk vraj Kadyrovi vypol nový Cybertruck. „To od Elona Muska nie je pekné,“ odkázal čečenský vodca

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Čečenský vodca Kadyrov obvinil Muska, že mu na diaľku vypol Cybertruck.

  • Ramzan Kadyrov, vodca ruskej Čečenskej republiky, obvinil vo štvrtok Elona Muska, že odstavil jeho vozidlo Tesla Cybertruck, ktoré podľa vlastných slov od miliardára dostal ešte v auguste.
  • Kadyrov, ktorý autoritárskym a tvrdým štýlom vládne v Čečensku už vyše 17 rokov, v auguste zdieľal video, ako sa preváža v elektrickom vozidle, ktoré malo zrejme k streche primontovaný guľomet.
  • Kadyrov tvrdil, že vozidlo dostal od Muska, čo vlastník spoločnosti Tesla na svojej sociálnej sieti X označil za lož.

Citát:„Teraz nedávno Musk na diaľku deaktivoval Cybertruck. To od Elona Muska nie je pekné. Zo srdca rozdáva drahé dary a potom ich na diaľku vypne“ napísal Kadyrov v príspevku na svojom profile na sieti Telegram.

Širší kontext: Cybertruck je elektrický pick-up. Kadyrov o svojom vozidle tvrdil, že bolo použité v boji a odoslané na Ukrajinu, kde podľa jeho slov podávalo úžasné výkony.

Kadyrov je vodcom Čečenskej republiky od 2007 a je veľkým podporovateľom Kremľa. Plne podporil anexiu Krymského polostrova aj ruskú vojenskú inváziu na Ukrajinu, ktorú nazval veľkým džihádom. Dokonca vyzýval Rusko, aby proti Ukrajine nasadilo jadrové zbrane s nízkou účinnosťou.

Prečítaj si aj tieto články: 

23. mája 2024 o 17:20 Čas čítania 0:36 Kadyrov sa stretol s Putinom: čečenský vodca Rusku ponúkol ďalších vojakov Kadyrov sa stretol s Putinom: čečenský vodca Rusku ponúkol ďalších vojakov
23. apríla 2024 o 13:33 Čas čítania 1:01 Ramzan Kadyrov je vraj nevyliečiteľne chorý. Moskva musí rozhodnúť, kto ho nahradí Ramzan Kadyrov je vraj nevyliečiteľne chorý. Moskva musí rozhodnúť, kto ho nahradí
17. septembra 2023 o 17:32 Čas čítania 0:58 Špekulovalo sa o jeho chorobe aj smrti: Kadyrov reaguje a zverejnil dve videá na Telegrame Špekulovalo sa o jeho chorobe aj smrti: Kadyrov reaguje a zverejnil dve videá na Telegrame
Kadyrov Cybertruck
Zdroj: Telegram

 

Domov
Zdieľať
Diskusia