Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
dnes 23. septembra 2024 o 10:02
Čas čítania 0:27

Štát predáva rodinný dom za mimoriadne výhodnú cenu aj so zľavou. Pozemok sa nachádza v blízkosti Trenčína

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ministerstvo financií pravidelne ponúka na predaj nevyužívaný majetok.

  • Ministerstvo financií ponúka na predaj rodinný dom s pozemkom v Novej Dubnici za 173-tisíc eur, pričom cena už kvôli nízkemu záujmu o nehnuteľnosť zahŕňa 10-percentnú zľavu .
  • Nehnuteľnosť sa nachádza na menšom pozemku s rozlohou 437 m². Rozloha samotnej nehnuteľnosti nie je zverejnená, avšak podľa fotografie ide zrejme o priestranný rodinný dom.
  • Záujemcovia si môžu nehnuteľnosť prezrieť pri osobnej obhliadke, pričom termín na doručenie ponúk je stanovený na 21. októbra 2024.

Rodinný dom sa nachádza v Novej Dubnici neďaleko Trenčína, v relatívne tichej lokalite. Podľa bežnej praxe sa pri podobných predajoch odporúča osobná obhliadka, pretože o stave nehnuteľností sa zvyčajne zverejňuje len minimum informácií.

Dom na predaj.
Dom na predaj. Zdroj: ropk.sk

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si tiež: 

23. septembra 2024 o 7:20 Čas čítania 1:12 Aká je budúcnsoť cien nehnuteľností na Slovensku? Odborníci odhadujú pozitívny trend Aká je budúcnsoť cien nehnuteľností na Slovensku? Odborníci odhadujú pozitívny trend
30. augusta 2024 o 18:41 Čas čítania 0:37 Analytik predpovedá vývoj cien nehnuteľností na Slovensku. Nové informácie mnohých nepotešia Analytik predpovedá vývoj cien nehnuteľností na Slovensku. Nové informácie mnohých nepotešia
27. augusta 2024 o 17:33 Čas čítania 0:31 Mesto Detva predáva rekreačný dom s pozemkami za mimoriadne výhodnú sumu. Nehnuteľnosť sa nachádza na juhu Slovenska Mesto Detva predáva rekreačný dom s pozemkami za mimoriadne výhodnú sumu. Nehnuteľnosť sa nachádza na juhu Slovenska
Domov
Zdieľať
Diskusia