Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
dnes 30. septembra 2024 o 19:09
Čas čítania 0:54

Andrej Danko kritizuje STVR za pád Huliaka zo stoličky. Poslanec pociťuje bolesti a behá po doktoroch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Danko sa vyjadril k pádu poslanca Rudolfa Huliaka (SNS).

  • Andrej Danko reagoval na tlačovej konferencii na pád poslanca Rudolfa Huliaka (SNS) zo stoličky po ukončení nedeľňajšej relácie O 5 minút 12.
  • Od STVR očakáva, že sa Huliakovi ospravedlní a incident vysvetlí. Predseda SNS povedal, že chce vedieť, ako sa video dostalo na verejnosť. Danko uviedol, že poslanec „behá po doktoroch“.
  • STVR vyjadrila poľutovanie nad situáciou, ktorá vznikla po skončení vysielania relácie O 5 minút 12. Zároveň oznámila, že prešetruje únik záberov, ktoré neboli súčasťou priameho prenosu.

Citát: „S pánom Rudolfom Huliakom (SNS) sme komunikovali a veríme, že nešťastný pád v štúdiu mu nespôsobil vážnejšie zdravotné problémy,“ uviedla Andrea Pivarčiová, poverená vedením sekcie marketingu a komunikácie STVR. Telerozhlas podľa jej slov realizuje kroky, ktoré by mali zabrániť podobným udalostiam. „Aktuálne preverujeme systém bezpečnosti modulárnych prvkov, z ktorých sa skladá štúdiová scéna,“ objasnila.

Širší kontext: Pivarčiová potvrdila, že preverujú únik záberov, ktoré neboli súčasťou živého vysielania. Incident chcú dôsledne prešetriť. STVR v súčasnosti obnovuje licenciu na softvér, ktorý zabezpečuje kontrolu voči úniku citlivých dát. Platnosť tejto zmluvy vypršala v roku 2023.


V nedeľu (29. 9.) večer sa na sociálnej sieti začalo šíriť video ukazujúce pád poslanca Rudolfa Huliaka zo stoličky po skončení vysielania diskusnej relácie. Na záberoch vidno, ako sa poslanec pri odsúvaní stoličky prevráti a spadne na zem, prítomní členovia vysielacieho štábu sa mu okamžite snažia pomôcť.

Prečítaj si aj tieto články:

29. septembra 2024 o 13:10 Čas čítania 0:33 Huliak sa ospravedlnil ženám, ktorých sa jeho urážka dotkla. Opäť sa však pustil do Plavákovej a oznámil, že z parlamentu neodíde Huliak sa ospravedlnil ženám, ktorých sa jeho urážka dotkla. Opäť sa však pustil do Plavákovej a oznámil, že z parlamentu neodíde
30. septembra 2024 o 15:40 Čas čítania 0:57 Plaváková bude žalovať Huliaka. Obráti sa aj na Ústavný súd kvôli konaniu Danka a Gašpara Plaváková bude žalovať Huliaka. Obráti sa aj na Ústavný súd kvôli konaniu Danka a Gašpara
25. septembra 2024 o 14:03 Čas čítania 0:44 Huliak označil poslankyňu Plavákovú za „s*ku“, Hlas-SD sa jej zastal. Kauza dúhovej nálepky na notebooku pokračuje Huliak označil poslankyňu Plavákovú za „s*ku“, Hlas-SD sa jej zastal. Kauza dúhovej nálepky na notebooku pokračuje
ANDREJ DANKO
Zdroj: TASR / Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia