Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
26. apríla 2023 o 9:20
Čas čítania 0:29

Whatsapp pridáva Slovákom extrémne žiadanú funkciu. Zjednoduší život mnohým používateľom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O novinke informoval zakladateľ Mety Mark Zuckenberg.

Aplikácia Whatsapp zaviedla 25. apríla novú funkciu. Po aktualizácii sa budeš môcť prihlásiť do svojho účtu až na štyroch telefónoch. Doteraz si mohol mať svoj účet iba v rámci jedného telefónu a na sprievodných stolových zariadeniach. Novinku sprístupnia vo všetkých regiónoch v priebehu nasledujúcich týždňov, píše TechCrunch

Whatsapp s novou aktualizáciou zavádza aj nový spôsob prepojenia zariadení pomocou jednorazového kódu. „Teraz môžeš získať jednorazový kód zadaním svojho mobilného čísla na webe Whatsapp, ktoré môžeš použiť na prepojenie zariadení namiesto skenovania QR kódu na svojom mobilnom telefóne. V budúcnosti túto funkciu sprístupníme pre viac prepojených zariadení,“ informuje Meta. 

Na novinku upozornil aj zakladateľ spoločnosti Meta Mark Zuckerberg na Facebooku. „Od dnešného dňa sa môžete prihlásiť do rovnakého účtu na Whatsappe až na štyroch telefónoch,“ napísal. 

Anketa:
Bude pre teba nová funkcia užitočná?
Áno
Nie
Neviem 
Áno
42 %
Nie
31 %
Neviem 
28 %
Domov
Zdieľať
Diskusia