Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
15. mája 2023 o 8:58
Čas čítania 0:37

Motorkár na BMW sa po diaľnici do Bratislavy rútil takmer 200 km/h. Natrafil na policajný radar, vyfasoval najvyššiu možnú pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Motorkára si na diaľnici všimla policajná hliadka.

Motorkár na BMW sa po diaľnici D1 v smere do hlavného mesta rútil rýchlosťou 198 km/h v úseku, kde platí maximálna povolená rýchlosť 110 km/h. Keď si ho všimli diaľniční policajti, neváhali a hneď sa motorkára rozhodli prenasledovať. 

„Diaľniční policajti KDI KR PZ v Bratislave nemajú radar nastavený len na osobné motorové vozidlá. Na muške radaru sa veľakrát objavia aj motocykle a ich vodiči,“ píšu policajti v statuse. 

Motorkár síce neprekročil rýchlosť 200 km/h, ale za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 88 km/h od policajnej hliadky vyfasoval pokutu vo výške stoviek eur. 

Nebolo to inak ani 10. mája 2023, keď si po diaľnici D1 smer Bratislava vodič na motocykli zn. BMW jazdil rýchlosťou 198km/h. Najvyššiu dovolenú rýchlosť prekročil o 88km/h. Vodičovi bola uložená bloková pokuta. Podľa sadzobníka pokút hrozí šoférom za prekročenie rýchlosti o viac ako 70 km/h pokuta až 800 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia