Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
18. mája 2023 o 8:28
Čas čítania 0:28

Na šoférov pri Trnave číha netradičné nebezpečenstvo. Môže na vás vyskočiť exotický klokan, ktorý utiekol majiteľovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Klokana stále nechytili. Naďalej hrozí, že bude prechádzať cez cestu.

Vysoká kengura zablokovala pri Trnave cestu viacerým vodičom. Privolaná polícia sa ju snažila chytiť, ale nepodarilo sa jej to. Hliadka tak zavolala majiteľovi a upozornila ho, aby si svoje kengury strážil, píšu tvnoviny.sk.

Kengura utiekla z farmy v Bučanoch. Majiteľ priznal, že musela ujsť cez pootvorenú bráničku. „Bránička bola trošku poodchýlená. Niekto jej dopomohol a klokan takto utiekol. Už je to teraz zabezpečené,“ povedal novinárom. 

Kengura biela je stále na úteku a majiteľovi hrozí, že bude musieť zaplatiť všetky škody, ktoré by mohli vzniknúť v prípade dopravnej nehody. Šoféri by mali dať na cestách pri Trnave pozor. Kengury sa vraj netreba báť. Lákajú ju repkové polia, ktoré sa vyskytujú pri ceste, a preto hrozí, že opäť bude prechádzať cez cestu.

klokan
Zdroj: tvnoviny.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia