Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
22. mája 2023, 7:57
Čas čítania 0:52

Prvé slová Vémolu po prehre s Kinclom prekvapia: Vysvetlil, čo sa stalo, a do budúcnosti si dal zásadnú podmienku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Karlos Vémola tvrdí, že podľa svojho názoru po celý čas v zápase vyhrával, preto nevidel dôvod, aby menil taktiku.

Karlos Vémola po prehre s Patrikom Kinclom odišiel z klietky bez podania ruky, lebo bol vraj veľmi vážne zranený a musel ísť okamžite do nemocnice. Potvrdil to vo svojom statuse na sociálnej sieti Instagram, kde vysvetľuje svoj pohľad na ostro sledovaný zápas, z ktorého si odniesol prehru po 25 minútach strávených na pletive. Rozhodcovia sa zhodli, že napriek Vémolovmu tlaku si výhru zaslúži Kincl, ktorý mal na konte viac signifikantných úderov a zároveň spôsobil svojmu súperovi oveľa väčšie zranenia. 

Vémola tvrdí, že si po celý čas myslel, že vyhráva. „Keby som vedel, že to tak nie je, nastúpil by som do posledného kola inak a pokojne by som riskoval aj to, že sa dám knokautovať. Patrik je šampiónom, tak to proste je,“ napísal Vémola. 

Dodal, že už nikdy nebude chudnúť takým razantným spôsobom, ako to robil tentokrát, pretože odmieta riskovať svoje zdravie. „Žiadne ďalšie hazardovanie s vlastným zdravím. Sú tu na to mladší a lepší chlapci a moje telo to už proste nedáva, to je fakt,“ dodal na margo toho, že za jediný deň schudol dvanásť kíl 

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Momentálne sa chce Karlos venovať rodine, do Oktagonu sa však plánuje vrátiť, pretože má ešte niekoľko dohodnutých zápasov. Naznačil, že jeho rebríček priorít sa mení a chce sa čo najviac venovať rodine. 

Domov
Zdieľať
Diskusia