Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. mája 2023, 17:02
Čas čítania 0:30

VIDEO: Opitý Slovák preletel cez chodník a spôsobil nehodu. Potom takmer dostal nakladačku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia muža zadržala a obvinila ho z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Opitý vodič nezvládol riadenie a v obci Zemianske Kostoľany pri Prievidzi spôsobil dopravnú nehodu. Na záznamoch z dopravnej kamery vidieť, ako na vozidle Audi A6 preletel cez chodník a pravý bok auta oškrel o budovu. 

„Bolo obrovským šťastím, že sa táto nehoda obišla bez akéhokoľvek zranenia. S vodičom bola po nehode vykonaná dychová skúška, ktorá sa skončila výsledkom 1,15 promile alkoholu,“ píše polícia na Facebooku. 

Opitého vodiča takmer zbili

Na zázname vidieť, ako sa k miestu nehody rozbehli viacerí obyvatelia obce. Do opitého vodiča začal jeden z nich strkať a chytil ho pod krkom. Polícia šoféra zadržala a umiestnila ho do cely predbežného zaistenia. 


„Polícia obvinila 29-ročného muža z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O jeho osude rozhodne sudca Okresného súdu v Prievidzi,“ oznámili policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia