Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Ema Stanovská
28. mája 2023, 8:53
Čas čítania 0:39

Nehoda BMW, pri ktorej vodič zabil dve deti: keď miestni hľadali 12-ročnú Arianu, našli v kríkoch jej nohu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jeden z miestnych obyvateľov povedal, že dievča dlho nevedeli nájsť. Našli až jeho nohu.

V piatok večer spôsobil iba 20-ročný vodič tragickú nehodu, pri ktorej prišli o život dve deti – dievča narodené v roku 2011 a chlapec narodený v roku 2008. Ako sme ťa včera informovali, auto vodiča bolo úplne zdevastované a obe deti utrpeli pri zrážke zranenia, ktorým na mieste podľahli.

Na mieste nehody tesne pred Zemplínskymi Kopčanmi sa reportéri TV Markíza rozprávali s blízkymi zosnulých detí. 

Brat zrazeného chlapca Marián tvrdil, že keby ho bratranec v poslednej chvíli neodtiahol, zomrel by tiež. Jeden z miestnych obyvateľov povedal, že mladú Arianu dlho nevedeli nájsť. „Potom hovorím staršiemu pánovi, aby sme ju aj my išli hľadať. A tam boli také kriaky, zasvietil som svetlom a bola tam noha.“ 

Televízia sa rozprávala aj s príbuznou obetí Janou: „To je nenormálne, čo sa včera stalo. Celé Kopčany ju hľadali a tu ju našli. Na cintoríne.“

Vodič sa zranil len ľahko a po nehode ho pustili domov. Polícia v súvislosti s touto tragickou nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia