Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová TASR
7. júna 2023, 10:29
Čas čítania 0:45

Kríženec labradora v obci Krajné dohrýzol 8-ročné dievčatko na tvári. S vážnymi poraneniami ho urýchlene previezli do nemocnice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievča aktuálne leží s vážnymi poraneniami tváre v bratislavskej nemocnici.

Kríženec labradora a nemeckého ovčiaka vybehol z nezabezpečeného dvora v obci Krajné a zaútočil na malé 8-ročné dievča, informuje portál tvnoviny.sk. 

Incident sa odohral ešte v nedeľu. Dievčatko dohrýzol do tváre. Teraz leží s vážnymi poraneniami v bratislavskej nemocnici, kde ho museli urýchlene previezť. 

Dievčatko je podľa zistení portálu vnučkou chatára, ktorý vlastní chatu v obci Krajné pri Myjave. Pes na dievčatko zaútočil vo chvíli, keď sa bicyklovalo. Majiteľom psa by mal byť 45-ročný miestny muž.

Dievčatko strhol na zem

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová objasnila, že pes vybehol majiteľovi na ulicu v čase, keď tadiaľ prechádzalo osemročné dievča.

„To strhol na zem na trávu, kde ho opakovane pohrýzol do viacerých častí tela. Dievčatku boli spôsobené veľké tržné rany na hlave aj iných častiach tela. Zranenia si vyžiadali okamžitú hospitalizáciu dievčatka v nemocnici s doposiaľ nezisteným časom liečenia. Majiteľovi psa hrozí obvinenie z ublíženia na zdraví,“ uviedla Kuzmová.


Na mieste zasahovali aj záchranári. Vyslali sme k nemu okamžite záchranárov, tí ho ošetrili a transportovali do nemocnice. „Vzhľadom na fakt, že ide o maloletú osobu, nemôžem poskytnúť viac detailov,“ informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Domov
Zdieľať
Diskusia